termékKATEGÓRIÁK

keyboard_arrow_down

Egységcsomagok

A Salgó polcok kétségkívül a raktártechnika alapvető darabjai közé sorolhatóak. Ám ezek a remek szerkezetek nem csupán raktárakban használatos standard berendezések, tévedés azt hinni, hogy máshol nem lehet megfelelően kihasználni az előnyeiket!

Egy Salgó polc ugyanúgy megállja a helyét a háztartásban is. Strapabíró, masszív szerkezete könnyű súllyal és nagy mobilitással párosul. Ez azt jelenti, hogy könnyen áthelyezhetjük, ha változtatni támad kedvünk, mégis rengeteg dolgot tárolhatunk rajta, anélkül, hogy megsüllyedne, tönkremenne.

A fém elemek csavarkötéssel és saroklemezes merevítésekkel vannak összeillesztve és rögzítve a Salgó polcok esetében. A horganyzott polclapok mindegyike könnyen elérhető, még a legfelső is. Ideális megoldás például kamrába vagy garázsba.

A Salgó polcokat egységcsomagokban is megvásárolhatja tőlünk, számos különféle változatot kínálunk, az igényeknek és felhasználási területnek megfelelően. Keresse egységcsomagjainkat az egyszerű és hatékony tárolási megoldásokért!

Egységcsomagok

termékKATEGÓRIÁK

További oldalaink